Partyskadad

Shipping to: Europe

Påsk Rea!

30% på alla produkter* Handla Nu→
Välkommen till Sveriges bästa Vape Butik

Express leverans 1-2 arbetsdagar →

Customer service

Tryggt och Enkelt: Köp THCP Lagligt – Uppdatering om Senaste Nyheterna och Tillgänglighet

Kära vänner!

Vi vill hålla er informerade om de senaste nyheterna om THCP. Efter att utredningen nu har avslutats och godkänts i Sverige, är det viktigt för er som överväger att köp THCP från utländska sidor att vara medvetna om dessa förändringar. Trots möjliga tullhanteringsfrågor är det värt att betona att THCP fortfarande är lagligt att köpa, sälja och inneha.

Vi förstår att situationen kan orsaka oro, men vi vill försäkra er om att vi noggrant övervakar utvecklingen. För att säkerställa tillgängligheten av THCP har vi stärkt våra relationer med internationella leverantörer. Att köp THCP från oss ger er fortsatt tillgång till högkvalitativa produkter, och vi kommer att hålla er uppdaterade om eventuella förändringar i lagstiftningen. Tack för ert förtroende och stöd!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top