Partyskadad

Shipping to: Europe

Påsk Rea!

30% på alla produkter* Handla Nu→
Välkommen till Sveriges bästa Vape Butik

Express leverans 1-2 arbetsdagar →

Customer service

Om Oss – Partyskadad

Välkommen till Partyskadad – din pålitliga partner för en säker och enkel köpupplevelse av THCP och HHC-O i olika former, såsom godis, vape, carts, buds, hasch med mera, direkt i Sverige. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativa cannabinoidprodukter och skapa en trygg plattform för våra kunder. Vi samarbetar uteslutande med erfarna och väletablerade producenter inom THCP och HHC-O för att säkerställa kvalitet och trygghet i varje produkt vi erbjuder.

Vår Filosofi:

Vi strävar efter att tillhandahålla ett brett och välfyllt sortiment av cannabinoider. Alla våra produkter stöds av omfattande och kontrollerade labbrapporter för att garantera deras renhet och effektivitet. För att säkerställa objektivitet och pålitlighet analyseras våra HHC-O och THC-P-produkter av två oberoende laboratorier. Labbrapporter för varje produkt finns tillgängliga på respektive produktsida. Om du har några frågor eller behöver ytterligare information är du alltid välkommen att kontakta oss direkt på Partyskadad.

Snabb och Diskret Leverans:

Vi förstår vikten av snabba och smidiga leveranser. Beställer du innan kl 14:00 kan du vanligtvis förvänta dig att få din försändelse redan nästa dag. Vänligen notera att i vissa delar av Sverige kan det ta någon extra dag innan din beställning når fram. Vi levererar alltid dina varor i en diskret förpackning märkt med texten “Partyskadad”.

Brett Utbud av Produkter:

Vi erbjuder allt från THCP vape, hasch och CBD olja till HHC-O vape, godis och gummies. Vårt mål är att skapa en trygg och säker köpupplevelse där service står i fokus. Vi strävar alltid efter att ha det bredaste utbudet av produkter i Sverige när det gäller HHC-O och THCP, till konkurrenskraftiga priser. Vi arbetar kontinuerligt med att hitta pålitliga leverantörer och introducera nya produkter inom cannabinoidsegmentet.

Vi värnar om renhet och undviker syntetiska och potentiellt farliga produkter. Om det är något specifikt du saknar i vårt sortiment, är du välkommen att kontakta oss via mail. Vårt engagemang är att erbjuda dig det bästa inom cannabinoidvärlden på ett säkert och tryggt sätt. Tack för att du valde Partyskadad som din partner för cannabinoidprodukter i Sverige!

Scroll to Top