Partyskadad

Shipping to: Europe

Påsk Rea!

30% på alla produkter* Handla Nu→
Välkommen till Sveriges bästa Vape Butik

Express leverans 1-2 arbetsdagar →

Customer service

Thch, godis

THCH GUMMIES

Showing the single result

Vad är THCH Gummies?

THCH gummies är en ny typ av cannabisprodukt som har introducerats på den svenska marknaden. Tillverkade av en ansedd leverantör från Tjeckien genomgår dessa godisar noggranna labbtester och kontroller för att säkerställa kvaliteten innan de når konsumenterna. Produkterna är helt fria från olagliga cannabinoider som THC, HHC, THCP och HHCO. Dessutom smaksätts de med en populär cola-smak för att tilltala användarna.

THCH-godis har en annan tillverkningsprocess jämfört med andra cannabisprodukter såsom vapes eller buds. Denna produktform ger en fördelaktig diskretion, vilket kan vara attraktivt för många användare som föredrar en mer diskret konsumtion. Godisarna har varit populära både på den internationella och svenska marknaden under en längre tid och fortsätter att vara efterfrågade.

Det finns olika styrkor och storlekar tillgängliga för THCH-gummies för att tillgodose olika användares behov. För närvarande erbjuder vårt sortiment alternativ med 10 mg och 5 mg, där 100% THCH fördelas för en balanserad upplevelse.

När du använder THCH-gummies eller andra cannabisprodukter är det viktigt att vara medveten om de lokala lagar och bestämmelser som gäller i Sverige för att säkerställa en ansvarsfull och laglig konsumtion.

Scroll to Top