Partyskadad

Shipping to: Europe

Påsk Rea!

30% på alla produkter* Handla Nu→
Välkommen till Sveriges bästa Vape Butik

Express leverans 1-2 arbetsdagar →

Customer service

THCPO VAPE

Showing all 4 results

Vad är THCPO?

THCPO (THCP-O), även kallat tetrahydrocannabiphorolacetat, är en semi-syntetisk cannabinoid som skapas genom att en acetatgrupp (“O”) tillsätts till cannabinoiden THCP via en kemisk process känd som acylering. Denna cannabinoid produceras endast i laboratoriet och är känd för sin höga potens och långa livslängd i jämförelse med andra cannabinoider.

Effekterna av THCPO THCPO är betydligt mer potent än THCP på grund av den extra acetatgruppen. Vetenskapliga studier har visat att THCP har upp till 33 gånger högre aktivitet vid CB1-receptorer i det endokannabinoida systemet än den välkända delta-9 THC. THCPO har en stark affinitet för CB1-receptorer i hjärnan och kan därför ge kraftfulla psykoaktiva effekter.

Spekulationer antyder att THCPO kan vara upp till 30 gånger mer potent än delta-9 THC. Dessa effekter kan inkludera intensiv eufori, berusning, avkoppling eller till och med dåsighet. Det är viktigt att notera att det finns begränsad vetenskaplig forskning om THCPO, och de nuvarande bedömningarna är huvudsakligen baserade på användarupplevelser och information om liknande cannabinoider.

Söka efter THCPO För dem som är intresserade av THCPO finns det online- och offlinebutiker som säljer produkter som innehåller denna cannabinoid. Det är viktigt att konsultera pålitliga källor och se till att produkterna är av hög kvalitet och följer relevanta lagar och bestämmelser. 

Potentiella biverkningar av THCPO:

THCPO, precis som andra psykoaktiva cannabinoider, kan ha vissa biverkningar som kan uppträda efter konsumtion. Dessa inkluderar:

  1. Röda ögon: En vanlig biverkning som kan uppstå efter att ha konsumerat THCPO är röda ögon, vilket är en effekt av vasodilatation (vidgning av blodkärlen) som kan påverka ögonens blodcirkulation.

  2. Torr mun: Känd som “cottonmouth”, kan detta vara en vanlig biverkning av cannabinoidkonsumtion, inklusive THCPO. Det uppstår på grund av minskad produktion av saliv.

  3. Paranoia och ångest: Vissa användare kan uppleva känslor av paranoia eller ångest efter att ha konsumerat THCPO, särskilt om de är känsliga för psykoaktiva effekter.

  4. Dåsighet: THCPO kan också orsaka dåsighet eller trötthet hos vissa användare, särskilt vid högre doser eller för dem som är känsliga för dess effekter.

Det är viktigt att notera att dessa biverkningar vanligtvis är kortvariga och avtar inom några timmar efter konsumtion. Dock finns det fortfarande en brist på vetenskapliga studier om långsiktiga effekter och säkerhet av THCPO på både kropp och sinne.

THCPO-produkter:

THCPO-produkter finns för närvarande huvudsakligen i form av vape-pennor och patroner på marknaden. Dessa produkter kan också innehålla andra cannabinoider såsom HHC-P eller THCP. Det finns också andra varianter såsom CBD-blommor infunderade med THCPO-destillat, THCPO-hash och gummier.

Det är troligt att THCPO snart kommer att bli mer tillgängligt. Vid användning av dessa produkter är det viktigt att börja med en låg dos och köpa från ansedda säljare som har sina varor laboratorietestade. Det är viktigt att vara medveten om att det finns potentiella hälsorisker med användningen av THCPO eftersom det inte finns tillräckligt med vetenskaplig forskning för att bekräfta dess effekter och säkerhet.

Scroll to Top